بر گزاری جشنواره از حماسه تا حماسه

اطلاعیه : حوزه معاونت دانشجویی وفرهنگی در نظر دارد جشنواره سراسری از حماسه تا حماسه را با موضوعات محوری 1- حماسه دفاع مقدس 31 شهریور 2- اربعین حینی  3- حماسه 13 آبان روز تسخیر لانه جاسوسی 4- حماسه  16 آذر روزدانشجو 5- حماسه 9 دی ماه برائت از فتنه 6- شهادت سردارحاج قاسم  سلیمانی 7- حماسه 22بهمن ماه پیروزی انقلاب اسلامی را ویژه اساتید ، کارکنان و دانشچویان بر گزار نماید .
نحوه شرکت در جشنواره :
متقاضیان برای شرکت در جشنواره پس از ثبت نام به نشانی P-r. zahedan  می بایست آثار مجازی خود را در شبکه های اجتماعی که طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران مجاز به فعالیت هستند (اینستاگرام ،واتساپ ،بله  ،ایتا ، سروش و.......) منتشر کنند .
- در پست اینسا گرامی تولید شده ویا در کانا ل های مربوطه باید از هشتگ های   #از حماسه تا حماسه            #دانشگاه آزاد اسلامی استفاده گردد .
-همچنین در ارتباط با هر موضوع جشنواره هشتگ  متناسب نیز درج گردد . مانند :
#از حماسه تا حماسه          #سردار حاج قاسم سلیمانی     #دانشگاه آزاد اسلامی

خبرنامه الکترونیکی

ارتباط با معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه

• تلفن مستقیم:05431135555

در رسانه‌ها

رویدادها و اخبار داشنگاه را در سایر رسانه‌ها همرسانی کنید.